Ahad, 27 Januari 2013

Salam 2013

Jan dah nak kepenghujung, aku baru nak hulurkan salam thn baru 2013...masih belum trlambat rasanya..:) . Lama sungguh tidak update kat blog nih... rasa tu ada cuma masa yg x kesampaian...mkin akan ku curi juga masa utk merakam2 citer2 indah utk kenangan diri sendiri n famili..

Thn baru sungguh byk mende baru yg terjd.. kesibukan sudah brtambah. Anak sulung dah mula bersekolah rendah..rutin sebgi ibu dah brubah..kena bgn seawal 5 pg, sediakn sarapan dan kena smpi sekolah sblm 7.20 pg. sementara ayah belum sibuk...ayah tlg antar amir ke sek pd waktu pg...start next week ibu kena hantar amir ke sek sbb aktiviti ayah dah brmula...next week ayah ke Sipadan for 1 week...huhu sblm 6.45am kami dah kena kuar umah...terkejar2 laa aku next week..

work load kat opis pulak makin brtambah.. staff brkurang, ramai yg brhijrah...x tau laa lama aku akan brtahan...kalau asyik blk lmbt n kena kije on weekend...alamat kena pk2 utk brhijrah jgk nih haha...ada berani kah???

Apa2 pun yg akan brlaku, moga aku kuat utk melalui dan menangani nya...amin

Tiada ulasan:

Menghitung usia anak-anakku

Abg Long aka Amir Syauqi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers